26 januari 2023

Gemeenteraad zoekt u!

Praat u graag mee over wat er leeft in de Roosendaalse samenleving en wilt u dat graag delen aan de gemeenteraad? Dan is de Gemeenteraad Roosendaal op zoek naar u!

Jaarlijks stelt de raad een Kadernota vast. In dit document wordt het beleid en de financiën bepaald voor de komende jaren. Elke fractie geeft voorafgaand haar mening over de inhoud van de Kadernota tijdens de Politieke Beschouwingen.
Om te achterhalen wat er in de Roosendaalse samenleving speelt, organiseert de Gemeenteraad Roosendaal de bijeenkomst ‘Samen bepalen we de kaders’ om met inwoners, instellingen en organisaties in gesprek te gaan. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 15 februari in het HUIS van Roosendaal. Inloop is om 19.00 uur en de avond eindigt uiterlijk om 23.00 uur.
Uw mening telt!
Uw mening is belangrijk in het politieke proces en de bijeenkomst ‘Samen bepalen we de kaders’ is voor de gemeenteraad dan ook een mooi moment om bij van u te horen wat er speelt, wat er goed gaat en wat er beter kan. Als PvdA Roosendaal zien we graag dat u daar onderdeel van uitmaakt.
Tijdens de bijeenkomst zijn er zes thema’s die worden besproken, waarvan u er één kunt uitkiezen om bij aan te sluiten. Deze thema’s zijn:
  • Veiligheid
  • Ontwikkelen
  • Economie
  • Leefbaarheid
  • Milieu
  • Zorg
Lees in de uitnodiging meer over de thema’s en de bijeenkomst.
Interesse om mee te praten?
Meld uzelf aan, inclusief gewenst thema, via [email protected] of via 0165-579277.
Aanmelden kan tot en met 10 februari!
Vragen over deze bijeenkomst? Deze kunt u ook stellen via bovenstaande gegevens of door contact op te nemen met onze fractievoorzitter Bjorn Rommens.