Door Ton Kunst op 20 juli 2021

De PvdA Roosendaal zoekt jou!

Een mening over wat er in jouw omgeving speelt? Dan is gemeenteraadslid wellicht iets voor jou! Betrokken, verbindend, geloofwaardig, onafhankelijk. Gedreven door de waarden van de sociaaldemocratie en natuurlijk gewoon hartstikke leuk!

Volgend jaar, op woensdag 16 maart 2022, zijn er weer  gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn daarom op zoek naar kandidaat-raadsleden.

Zie hier de Profielschets kandidaat raadsleden PvdA Roosendaal.

Kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur via PvdA secretaris Ton Kunst:

email: [email protected]

post: Flintdijk 202, 4706JW Roosendaal.

De aanmelding dient vergezeld te gaan van een motivering waarom iemand zich kandidaat stelt.

Wij willen als PvdA Roosendaal graag met een sterke en mooie lijst voor de dag komen, dus met kwaliteit en met een fors aantal kandidaten.

De kandidaatstellingstermijn eindigt op zondag 12 september.

Daarna heeft de onafhankelijke kandidaatstellingscommissie, die onlangs door de ledenvergadering is benoemd, tot 1 november de tijd om de kandidaten te spreken en een gemotiveerde voordracht voor de kandidatenlijst te doen.

De kandidatenlijst zal dan in de ledenvergadering van  maandag 22 november worden vastgesteld.

De afgelopen jaren hebben de fractie en de burgerraadsleden zich met hart en ziel ingezet voor een Roosendaal voor iedereen. Daar gaan we de komende jaren mee verder.

Wil je meer weten wat het raadslidmaatschap inhoudt? Neem contact op met onze fractie via fractievoorzitter Michael Yap ([email protected]). Samen kijken we hoe jij het beste het verschil kunt maken!

Mocht je iemand kennen buiten de partij, waarvan je denkt dat die wel geschikt zou zijn als raadslid en die ook onze waarden en ideeën deelt, geef het dan door aan het bestuur of de fractie.

 

Ton Kunst

Ton Kunst

Hier is Ton Kunst, 77 jaar oud en woonachtig in de wijk Kortendijk.

Meer over Ton Kunst