Door Michael Yap op 10 juni 2024

GroenLinks-PvdA is met 8 zetels de grootste!

GroenLinks-PvdA is met acht zetels officieel de grootste Nederlandse partij geworden in het Europees Parlement. Een mooi resultaat, mede ook dankzij de inzet van alle campaigners en bijzondere aandacht voor onze fractievoorzitter Björn Rommens die het afgelopen jaar zich heeft ingezet in Europa.

Het afgelopen half jaar heeft hij deel mogen uitmaken van het PvdA Internationaal Secretariaat leerklasje “De Europeanen” om zo voor en tijdens de campagne voor de Europese verkiezingen kennis en ervaring op te doen binnen het organiseren van een Europese campagne. De afgelopen drie maanden heeft hij een extra bijdrage geleverd aan de campagne door alle sprekersaanvragen voor de GroenLinks-PvdA kandidaten te verwerken en onze geweldige kandidaten te linken aan de aangevraagde debatten/panels/bijeenkomsten/etc.

Hij is overal in Nederland geweest voor de workshops van het leerklasje, maar ook om te ondersteunen tijdens speciale EU bijeenkomsten door GroenLinks en PvdA . Van Eindhoven tot Den Haag en van Rotterdam tot Apeldoorn. Maar ook internationaal, zo is hij in Brussel Rome geweest.

Michael Yap

Michael Yap

Hier is Michael Yap, en woonachtig in de wijk Tolberg.

Meer over Michael Yap