Door Karim Ahlalouch op 7 juni 2019

Ziekenhuis naar de Bulkenaar vraagt om co-creatie

De keuze om op Bulkenaar het nieuwe ziekenhuis te bouwen, is formeel een voorgenomen besluit. Eind juni neemt Bravis het definitieve besluit. Vanuit de gemeente wordt verdergegaan met de voorbereidingen van de plannen voor het gebied. Daarin wordt de ontsluiting van de wijk Tolberg meegenomen.

Op initiatief van onze collega’s van de VLP hebben wij samen met hen een motie in de gemeenteraad ingediend die moet leiden tot een zogeheten co-creatie van de unilocatie Bravis-ziekenhuis. Voor ons is van belang dat initiatiefnemers, gemeente, omwonenden en andere belanghebbenden vroegtijdig bij de planvorming worden betrokken. Het is daarbij van belang dat een ieder op het hoogst mogelijk niveau van participatie, zijnde co-creatie, maximaal worden betrokken bij en meepraten over de planvorming.

De gemeenteraad heeft unaniem de motie omarmd.

Karim Ahlalouch

Karim Ahlalouch

Mijn naam is Karim Ahlalouch; 42 jaar getrouwd en 3 kinderen. Woonachtig in Roosendaal sinds 1983 en lid van de PvdA sinds 2002. In de Roosendaalse multiculturele samenleving wil ik graag een bruggenbouwer zijn tussen de verschillende oevers. Een Roosendaal waarin iedereen zekerheid heeft over een goed bestaan is mijn doel. Mijn speerpunt: De Buurt

Meer over Karim Ahlalouch

Waar ben je naar op zoek?